Kdo preseneča v mehurčku

12 Aug

Kdo preseneča v mehurčku je naslov članka, ki pa mnogim ne pove velika. No ko pa povemo, da gre za NBA mehurček v Orlandu pa je zgodba povsem drugačna. In katere ekipa oz ekipe najbolj presenečajo. No zagotovo je to Phoenix, ki je trenutno na 7 tekmah zmagal kar 7 krat in se je močno približal igranju v končnici. Največje razočaranje pa je zagotovo Memphis, ki bo kot vse kaže izgubil tudi 9. mesto na lestvici in s tem vse možnosti za igranje v končnici. Tudi stavnica Betwinner jim ne namenja več veliko možnosti za igranje v končnici. Najbolj so se delnice zagotovo dvignile Portlandu in Phoenixu, ki se bosta med sabo najverjetneje udarila za zadnje prosto mesto v končnici. Tudi stavnica betwinner tema dvema ekipama pripisuje največ možnosti za to. Na vzhodu pa je bilo vse že odločeno še preden se je mehurček dobro začel saj Washington ni bil dorasel Orlandu in Netsom v boju za končnico.


Kdo pa ima največ možnosti za naslov? Jah novinarji, ki so vsi povrsti zaljubljeni v Jamsa pravijo da Lakersi, ki so v mehurčku popolnoma razočarali, saj so dobili zgolj dve tekme na 6 odigranih. Od favoritov še je najbolj prepričljiv Toronto, ki igra vrhunsko kljub temu, da je pred sezono izgubil Leonarda, ki se je sedaj pridružil po našem mnenju prvim favoritom za naslov Los Angeles Clippersom. Sicer tudi Los Angeles Clippersi ne blestijo ravno v mehurčku, ampak verjamemo, da ko se bo končnica začela bodo tam kjer morajo biti.


Stavnice bodo imele še kar veliko dela v naslednjih dneh, da bodo postavile prave stavne kvote saj nekako ne verjamemo, da se bosta Los Angeles Clippersi in Lakersi z lahkoto sprehodili skozi prvi krog, kjer jih bo čakal Dallas in Portland. Pa mnogo uspeha pri polaganju stav…

Leave a comment